Návštěva v Zoo v Ústí nad Labem

Ve sředu 12.11.2014 jsme společně s 5 třídou navštivili Zoo v Ústí nad Labem. Byl příjemný podzimní den. Rychlík nás odvezl na hlavní nádraží v Ústí nad Labem.Už to byl pro děti velký zážitek. Projeli jsme dokonce jedním tunelem. Cesta do zoo byla sice podél rušné silnice, ale vše jsme perfektně zvládli.První, kdo nás v zoo uvítal byl orangutan Ňunánek, který přitiskl rty na sklo a se všemi se takto pomazlil. Pak následovala série nádherných zážitků u různých zvířat i na různých hřištích.Viděli jsme lachtany, tapíry, hady, ještěrky, žáby, netopýry, opice, lvy, levharty, leopardy, roztomilé surikaty, slony, žirafy, medvědy, poníky, zebry ,osly a mnoho dalších exemplářů. Na to, že je podzim jsme nebyli vůbec o nic ochuzeni.

Všude bylo množství prolézaček ,kolotočů a různých atrakcí, takže se děti mohly dostatečně uvolnit a poradovat. Na závěr si všichni ještě stihli koupit nějaký drobný suvenýr nebo občerstvení. Rychlík nás opravdu komfortně přepravil rovnou do náruče maminek a tatínků, kteří vzorně čekali na nádraží.

Tento výlet se opravdu povedl a přinesl nám všem mnoho radostných zážitků. Děkujeme zoo za možnost navštívit jí v tomto mobdobí zdarma.Všichni jsme byli překvapeni tím, jak je krásná a plná zábavy. Doporučuji všem její návštěvu. Opravdu to stojí za to.

                                                                                                                                     tř. uč.

Fotografie Vám zprostředkují alespoň část z tohoto úžasného dne