Besídka žáků 2.B

V pátek 19.12.2014 proběhla besídka žáků v 2.B. Na počátku jsme se společně radovali u malovaných básniček. K textu jsme vždy malovali nějaký obrázek.Takto jsme namalovali třebe šneka, kočárek, kozu, auto. Zahráli jsme si i  několik her : tanec se židlemi, hra na slepce, zavři oči a drž se provázků, na provazochodce. Také jsme tančili na vánoční hudbu Pak jsme si stihli  promítnout drobný vánoční příběh o Krtkovi. Protože myslíme i na druhé, vydali jsme se na školní zahradu ozdobit stromek pro ptáčky. Pak nastala všemi očekávaná akce -  rozdělování dárků. Vojta a Libuška se stali těmi, kteří radost přinášeli. Společně jsme pak dárky rozbalili a každý sám za sebe poděkoval za to, co dostal. Všichni byli spokojení. Ještě nás čekal společný úklid a přání všem. Podávali jsme si  přitom jmelí. Některá přání byla opravdu plná lásky a soucitu s druhými. Jsem pyšná na to, že v této třídě jsou takovéhle děti. Na závěr vybarvení vánoční omalovánky a hurá na Vánoce, ty opravdové v kruhu rodiny.

Ráda bych poděkovala touto cestou všem rodičům, kteří připravili dětem cukroví i dárečky pro kamarády. Také děkuji velice za dárky , které jste mi poslali .Je to od Vás velmi milé a já si toho velice vážím.

Teď už jen společné přání do nového roku. Hodně zdraví, štěstí, lásky do Vašich rodin a krásné chvíle spolupráce pro nás pro všechny v novém roce 2015.

                                                                                                  tř.uč. Ivana Hrdličková

fotografie jsou tentokrát trochu netradičně na konci fotogalerie